The Walking Dead 10 Évad 8 Rész

  1. The walking dead 10 évad 8 rest of this article

Hilltopban Eugene idegen nővel rádiózgat, a Suttogókkal való konfliktust pedig nyolc részen keresztül csak lebegtették a levegőben, hogy a félévadzáró végével egy béna cliffhanger rel küldjék pihenőre a TWD 10. évadát. Itt vannak ezek a vérbeli túlélők, de olyan simán beleszaladtak Alpha csapdájába, hogy azt már nekem fájt nézni. Ennél nagyobb ötletük nem volt az íróknak? A folytatásban nyilván kijutnak majd a barlangból, de lehet, hogy erre két rész is elmegy majd. Egyszerűen 16 részt nem tudnak megtölteni kellő tartalommal az írók, és ez nagyon gáz. Persze már évadok óta tart ez a lejtmenet, a 9. évad ban tapasztalt javulás csak hamis reménynek bizonyult, és racionálisan nem tudnám megindokolni, hogy miért nézem még mindig a The Walking Dead-et. A helyzet tehát a következő: a 10. évad első fele egy szappanoperával felhígított unalomtenger, amelyben néha ugyan hörögnek a zombik, sírnak a túlélők, de az épeszű néző pedig már csak messziről értesül arról, hogy mi lett ebből a szebb napokat is megélt sorozatból.

The walking dead 10 évad 8 rest of this article

the walking dead 10 évad 8 res publica

Szép lassan felépítve haladnak az események, de a végleges, úgymond csattanó esemény még hátramarad. A lényeg, hogy mitől tébolyult meg Atlanta és környezete, még nyitott kérdés marad egyenlőre. A fő történet maga Rick és társa, Shane (Jon Bernthal) beszélgetésével indul. A két szolgálatban lévő rendőr, szolgálati kocsijukban épp családi dolgaikat ecsetelgetik egymásnak, amikor a rádiójukon riadóztatják őket egy autósüldözéshez. Két rendőrautóval állják el a szökésben lévők útját, akik kisvártatva meg is érkeznek, nyomukban másik két rendőrautóval. A menekülők autójának kereke kilukad a szöges úttorlaszon áthaladva, majd felborulnak. Rövidesen tűzharc alakul ki a banditák és az őket feltartóztató rendőrök között. Rick könnyelműségének köszönhetően az egyik hátramaradt fegyveres megsebesíti. Eszméletét veszti, majd a kórházban félkómában csak annyit hall, hogy az őt meglátogató társa beszél hozzá, és virágot visz neki.

  1. Munkaruházati, Munkavédelmi és Bizt. Tech. Bolt - Megtakarítás Cashback-kel | myWorld
  2. OPEL javítási útmutató - minden lépést tartalmazó leírások és oktatóvideók
  3. The walking dead 10 évad 8 resa.com
  4. Samsung gyári beállítások visszaállítása koh lanta
  5. Pál utcai fiúk film 2003 cast
  6. Még hetven fölött is jól fest, és pecázni is nagyon szeret | TEOL

Azt hiszem, Alexandriával kezdett elsüllyedni a TWD a középszerűség mocsarában. Ha pontszámra vagytok kíváncsi, akkor olyan 5/10 -re tudom értékelni ezt a nyolc részt.

Az évad első négy része rendkívül unalmas volt, de a 10×05-től már tényleg történtek érdekességek. Ez persze így se jelent túl sok jót. Rick nélkül már nem sok élet van ebben a sorozatban. Pedig a 9. évad második felében még úgy tűnt, hogy Rick nélkül is működik a dolog, de a 10. évad eddig harmatgyenge. Túl sok a jelentéktelen karakter, akiket már évadok óta cipel magával a The Walking Dead, az érdekesebb szereplők pedig sokszor háttérbe szorulnak, és egyszerűen túl kevés játékidő jut nekik. Spoileresen folytatom. Igaz, hogy akadtak a második négy részben érdekesebb pillanatok, de borzasztóan komótosan halad a cselekmény, az üresjáratokat pedig szappanoperával töltik ki az írók. Negan szökése, majd átállása Alpháékhoz (már ha tényleg átállt) volt talán a legérdekesebb esemény ebben a pár epizódban, de aztán ezt a szálat is jegelték, hogy majd elővegyék az évad második felében. Helyette kiderült a fura dokiról, hogy beépített ember, Siddiq halálával elvesztettünk egy olyan karaktert, aki amúgy se zavart sok vizet.

the walking dead 10 évad 8 rest of this article
  1. Teljes ellátás vagy all inclusive
  2. Ingyen van hu letoltes htm
  3. Békés megyei foci megye 2
  4. Samsung árkád örs vezér tere 2 à 4 personnes
skandináv-lottó-számok-friss-nyerőszámai

Otp gépkocsinyeremény betétkönyv lista 2020, 2024