Yamaha T Max 500 Adatok

  1. Yamaha t max 500 adatok 2018
  2. Yamaha t max 500 adatok scooter
  3. Yamaha t max 500 adatok 2
  4. Yamaha t max 500 adatok 2017

A Tmax másik nagy okosságát szintén elrejtették a tekintet elől. A hátsó kerék hajtását a lengővilla fedele alatt megbúvó két, olajban futó fogasláncra bí­zták, ami tiszta, és a kötelező szervizeken kí­vül nem igényel karbantartást – mondjuk a Gilera GP800-zal szemben, amit ugyanúgy fújni kell, mint egy motoron. Az első Tmaxos élmények általában ugyanarról szólnak: robogó létére mennyire durván vezethető. A futómű nagyon határozott visszajelzéseket ad a gumi és az ú viszonyáról, miközben elég szépen nyeli az úhibákat. Ráadásul mind a két oldalra le lehet érinteni a középállványt, igaz, ehhez a mutatványhoz már tényleg nagyon nagy tempóra van szükség – azonban az abroncsok és a rugózóelemek mindenben partnerek. A fékek is kikezdhetetlen darabok, az első és a hátsó egység szinkronban van, mind a kettő határozott nyomásponttal rendelkezik, és finoman, pontosan adagolhatók. A Tmax bemutatása után Párizsban, Rómában, Barcelonában – egyszóval Európa robogós fővárosaiban – hamar felismerték az előnyeit, és az utcakép szerves része lett.

Yamaha t max 500 adatok 2018

  • Yamaha t max 500 adatok 4
  • Apeh tatabánya vértanuk tere 1
  • IPon Computer - LOGOUT.hu Hozzászólások
  • Használt női kerékpár pest megye
  • Euro truck simulator telepítő kód v
  • Eladó új és használt YAMAHA TMAX 500 (motorkerékpár/quad) - Használtautó.hu
  • Yamaha Tmax 500 - Nem a legnagyobb, de a legjobb - Motorrevü

Yamaha t max 500 adatok scooter

yamaha t max 500 adatok 4

Yamaha t max 500 adatok 2

Τeljesítményű, 560 cm³-es, EURO5-kompatibilis motor Az TMAX gyorsabb, sportosabb és dinamikusabb a nagyobb, 560 köbcentis, az EURO5 előírásainak megfelelő motorjának köszönhetően, amelynek minden eddiginél jobbak a menettulajdonságai és a hangja. A több mint 6%-nyi további nyomatéknak köszönhetően még jobban gyorsul – és hála a speciális kiegyenlítő mechanizmusnak, ez a könnyű, kéthengeres motor kategóriája egyik legsimábban járó és legkompaktabb képviselője. Dinamikus és agresszív vázkialakítás A legújabb generációs TMAX agresszívabb megjelenése megerősíti helyzetét Európa vezető sportrobogójaként. Az új vázelemek – köztük az átdolgozott "bumeráng" oldalidomokkal – dinamikusabb és kifinomultabb megjelenést kölcsönöznek a motornak – a rendkívül sportos hátsó részen pedig új, T alakú hátsó lámpa, valamint szellőzőnyílásokkal ellátott könnyű oldalborítások találhatók. Könnyebben fel lehet rá szállni A továbbfejlesztett ergonómiai jellemzők még magasabb szintű kényelmet biztosítanak a motorozás során, az átalakított lábtartók révén pedig könnyebb a le- és felszállás mind a motorosnak, mind az utasának.

Yamaha t max 500 adatok 2017

A kipörgésgátló rendszer segít megelőzni a kerék megcsúszását olyankor, amikor a gyorsulás laza vagy nedves felszínen történik – a kétszintes D-MODE technológia pedig lehetővé teszi a váltást a városban ideális sima menetteljesítmény és az erősebb és sportosabb országúti beállítás között. Nagy méretű csomagtartó Amellett, hogy a kategóriája legsportosabb és legkönnyebb motorja, ráadásul a TMAX biztosítja a legnagyobb tárolóterületet is. A megvilágított ülés alatti tárolórekesz egy teljes méretű bukósisakot vagy két nyitott bukósisakot képes befogadni – és ez a tágas, az időjárás viszontagságainak ellenálló zárható rész ideális helye lehet a táskádnak, sportfelszerelésednek vagy a vásárolt portékáidnak is. Smart Key kulcs nélküli indítás Legyen szó a motor beindításáról, az ülés alatti tárolóhely kinyitásáról vagy a középállvány kioldásáról, a kulcs nélküli gyújtásrendszer mindent sokkal könnyebbé tesz. Amíg magadnál tartod a Smart Key intelligens kulcsot, teljeskörűen használhatod a TMAX-ot – ezzel időt takarítva meg és megkönnyítve a napodat!

yamaha t max 500 adatok 2
  1. Procter gamble magyarország nagykereskedelmi kit 50
a-nyugdíjat-előre-fizetik-vagy-utólag

Otp gépkocsinyeremény betétkönyv lista 2020, 2024