K Pax A Belső Bolygó

A fennhéjazóan kételkedő, majd megrökönyödött és saját korlátozottságukba ütköző emberek reakcióját használja humorforrásnak, úgy, mint a konvenciókat megfigyelő, ám azokhoz nem alkalmazkodó Prot viselkedését is (rajong a gyümölcsökért, a banán esetében nem zavarja például annak a héja, azzal együtt eszi meg). A begyakorlott pszichológus szkepticizmussal hallgatja, amint Prot a bolygóján reggelenként felkelő két Napról, vagy a társadalmi és szociális berendezkedés jellegzetességeiről tart előadást, a valóságot azonban sehol sem tudja szembefordítani elméleteivel, amikor pedig csillagászokhoz fordul segítségért, azoknak is eláll a szavuk Prot pontos információit hallva. A film második felében fokozatosan a drámai sík kerül előtérbe, annak a pszichológusnak az erőfeszítései, aki Protban karrierjének legnehezebb esetét, de végeredményben csak egy pácienst lát. A végkifejlethez a kecske és káposzta konstellációt figyelembe véve juttat el minket a rendező, még ha ide egy logikailag nehezen követhető és könnyen megkérdőjelezhető módon vezet is el cselekmény.

Ahol egy Nappal több kel fel reggelenként - Filmtett - Erdélyi Filmes Portál

  • K-PAX - A belső bolygó teljes film | A legjobb filmek és sorozatok sFilm.hu
  • K-Pax - A belső bolygó (DVD)
  • K-Pax - A belső bolygó - Angol filmdráma - 2001 - Teljes film adatlap - awilime magazin

Mi a probléma? Szexuális tartalom Erőszakos tartalom Sértő tartalom Gyermekbántalmazás Szerzői jogaimat sértő tartalom Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl. képmásommal való visszaélés) Szexuális visszaélés, zaklatás Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk. A történet egy pszichiátriai betegről szól, aki a K-PAX bolygóról jött földönkívülinek tekinti magát (bár teljesen emberi formája van). Kezelése alatt a páciens bemutatja életszemléletét, amely végül inspirálóan hat mind betegtársai, mind pszichiátere felé.

k pax a belső bolygó teljes film

K-PAX - A belső bolygó — Világgép

Egy átlagosnál jobbra sikerült amerikai filmről van szó, speciális effektusoktól mentes, könnyen emészthető történetet láthatunk. Kapcsolódó A szerző véleménye nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.

[6] Azonban Claudia Puig az USA Today -ben így vélekedett: "Azontúl, hogy az év legrosszabb címét viseli... ez az elhibázott film megbéklyózza önmagát túlértelmezéseivel és ködös komolyságával. " [7] A Rotten Tomatoes kritikusai 41%-ra értékelték a filmet 138 vélemény alapján. [8] Jegyzetek [ szerkesztés] Fordítás [ szerkesztés] Ez a szócikk részben vagy egészben a K-PAX (film) című angol Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként. További információk [ szerkesztés]

K-PAX - A belső bolygó - indavideo.hu

férfi egész karos tetoválás minták

A film művészete a sűrítés művészete, és ez a film bizony veszettül jól csinálja. Látjuk, ahogy a doktor már haza készül menni, majd elkapják meg egy meghallgatás erejéig. Leül, és várja, éppen kit penderít elé az északi szél, és betolnak tolószéken egy egzaltált fickót. Hopp, ebben a pillanatban át is éltük az összes betegével való találkozását, megláttuk, hogyan csodálkozik rá minden egyes új esetre, megláttuk, milyen az, amikor felbukkan egy új "eset". Pedig valójában ennek a betolt fickónak csak annyi a szerepe, hogy azt mondja, "ez most tényleg komolyan mondja", és máris továbblépünk, és Prot (Kevin Spacey) sétál be a szobába. Ez a sűrítés nagyon profi, de ez még nem az, ami miatt ez a jelenet, és maga a film is annyira jól sikerült. Ami a sikert megalapozta az az, ahogyan Mark, a doktor ezt a beszélgetést lefolytatta Prottal. A doktor kábé azt gondolta, hétvége van, fáradt vagyok, nem akarok azon vitatkozni, hogy valaki, aki azt képzeli tényleg egy másik bolygóról jött-e, miért is ne, tegyük fel, induljunk ki ebből, hogy Prot a K-Paxról származik.

hankman 2015. október 24., 13:51 A film egyik alapvető hibája, hogy túl hosszú volt. A másik hibája pedig, hogy teljesen más elképzeléseim voltak róla a cím alapján, oké hogy létezik filmleírás is, de én bolygókra számítottam, idegen civilizációkra stb. Már kapásból a film eleje egy nagyon vicces jelenettel indul. Egy nagyanyót kirabolnak a vonatállomás kellős közepén, és senki nem állítja meg a két, amúgy nem túl veszélyesnek tűnő rossz fiút. Oké… vegyük ezt életszerűnek. Főhősünk az esettől pár méterre ácsorog (bár pályaudvar lévén kismillió-hatszázan vannak csak a közvetlen közelükben), a yard rekord időn belül ott van, majd nagyanyókától megkérdezik mi történt és azonnal emberünket gyanúsítják a rablással. A nagyanyó meg egy csöves tanúsítja, hogy nem emberünk volt az elkövető. Logikusan mit csinálnak a rend éber őrei? Megkérik vegye le a napszemüvegét, amit az emberünk teljesen jogosan (jogszerűen) visszautasít. Elkezdik kérdezgetni, hol van a csomagja, meg van-e buszjegye. Lényegében következő pillanatban megbilincselik, de miiiiiiiiiéééééért?

  1. B6 vitamin ampulla adagolása gyerekeknek 3
  2. Ha lejár a rehabilitacios járadék
  3. Benkő péter katalin benkőné varga
  4. Tibeti könyv életről és halálról
opel-astra-f-eladó-jófogás

Otp gépkocsinyeremény betétkönyv lista 2020, 2024