Ybl Miklós Építéstudományi Kar Kollégium

Szeretettel várjuk az új első évfolyamot szeptembertől! Tisztelt Hallgatók! A 2014/2015 első félévétől a kollégiumi jelentkezés és lakhatási támogatás rendszere megváltozott! A kizárólag lakhatási támogatásra való jelentkezés megszűnt! Minden hallgató, akinek a lakóhelyének távolsága nem teszi lehetővé az intézményünkbe való bejárást, lehetősége van kollégiumi jelentkezésre. Aki nem kap kollégiumi elszállásolást, automatikusan lakhatási támogatásra pályázik. A jelentkezési és elbírálási mód egy pontrendszer elvén működik. Minden hallgató a lakóhelyének távolsága, jövedelme, tanulmányi eredményei és más egyéb szempontok alapján, egy pontszámot kap, amit egy program generál abból a táblázatból, amit a jelentkezéshez a hallgató tölt ki és küld el. A pontszámok alapján kialakult rangsorból derül ki, hogy ki részesül kollégiumi elszállásolásban, és ki az, aki lakhatási támogatást kap. Vagyis, a kollégium férőhelyei miután beteltek, a többi jelentkező egy kollégiumi elutasítást fog kapni. Akik elutasítást kaptak, ők szintén a pontszámok alapján részesülnek lakhatási támogatásban.

Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató

Kétféle szobatípus közül lehet választani: 2 ágyas, illetve 2x2 ágyas elhelyezés. Az épületen belül 40 fős konferencia terem, szolárium, TV-szobák plazma televíziókkal, italautomaták, zsetonnal működő mosógépek és szolárium állnak a hallgatók rendelkezésére. Az épülettől száz méterre korszerű 300 fős konferenciaterem bérelhető. Műfüves pálya, sportcsarnok, konditerem található a hostel közelében. Edzőtáborok, sportesemények rendezéséhez ideális helyszínt nyújt. Bővebb információ:

  1. Budapest zalakerámia mintabolt reitter ferenc utca
  2. Left 4 dead 2 letöltés pc underground 2 letoeltes pc re
  3. Bohém rapszódia teljes film magyarul indavideo
  4. Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató! - PDF Free Download
  5. Terminátor: Sötét végzet online film

Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató! - PDF Free Download

sziklák szeme 3 teljes film magyarul

Vagyis, a kollégium férőhelyei miután beteltek, a többi jelentkező egy kollégiumi elutasítást fog kapni. Akik elutasítást kaptak, ők szintén a pontszámok alapján részesülnek lakhatási támogatásban. 2015/2016 első félévétől a kollégiumi jelentkezés egész évre szól, ezért a Kollégiumi Bizottság egy egyszerűsített eljárásban a megüresedett helyeket tölti fel, és aki nem részesül kollégiumi elszállásolásban, az részesülhet lakhatási támogatásban. Aki eddig is a kollégiumban lakott (2016/2017 első félévében), annak a jelentkezéshez egy excel fájlt kell kitölteni és elküldeni, valamint ezen jelentkezési laphoz csatolt adategyeztetési nyilatkozatot kitölteni és személyesen leadni a kollégium portáján. Aki jelentkezik kollégiumba, de mégsem kíván beköltözni, mondván, hogy ő csak lakhatási támogatást szeretne, ebben az esetben sem kollégiumot sem lakhatási támogatást nem fog kapni. Azon hallgatók, akik felvételt nyertek, viszont mégsem kívánnak beköltözni, azoktól egy lemondási nyilatkozatot kérünk e-mailben az alább leírt időpontig, vagy a jelentkezéskor az excel tábla megfelelő mezőjében jelezzék szándékukat.

Hamis bevallás vagy ellenőrzés során feltárt nem valós adatokért a fegyelmi, gazdasági, kollégiumi szabályzat szerint történő eljárásnak önkéntesen alávetem magam. 6

A Szent István Egyetem kollégiumai | SZIE

Felhívjuk a költségtérítéses hallgatók figyelmét, hogy ők nem részesülhetnek lakhatási támogatásban. A pályázás menete: Új pályázók számára: Elektronikusan (e-mailben) csatolandó anyagok: Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a levél törzsébe ne írjon semmit! A "Kollégiumi jelentkezés 2016_2017_2" című táblázatot kitöltve (Excel fájl), és a fájl nevét mindenki írja át a saját nevére NAGYBETŰKKEL, illetve egy igazolványképet formátumban kérünk csatolni, a kép nevét is mindenki írja át a saját nevére NAGYBETŰKKEL. Az igazolvány képre azért van szükség, mivel a kollégiumi elszállásolásban részesülő hallgatók fényképes kollégiumi igazolványt kapnak. Azok a hallgatók, akik előző félévben is kollégiumban laktak, illetve már küldtek be igazolványképet, kérjük azt még egyszer beküldeni! Ezen csatolmányokat kérjük elküldeni az [email protected] e-mail címre. 2 A pályázathoz POSTÁN vagy SZEMÉLYESEN kérjük mellékelni a következő dokumentumokat, igazolásokat: A leadás formátuma: A/5-ös méretű borítékban, névvel és Neptun azonosítóval ellátva.

pozitív ovulációs teszt után mikor kell együtt lenni
skandináv-lottó-számok-friss-nyerőszámai

Otp gépkocsinyeremény betétkönyv lista 2020, 2024