Xiaomi Mi Band 2 Szíj

Xiaomi Mi Band 2 színes szíj - Fehér - OkosCucc Webshop Kezdete: 2021. 07. 14 Vége: 2021. 19 Akcióból hátralévő idő: Varázsold egyedivé a Mi Band okoskarkötőd egy új szilikon szíjjal! Óriási választékkal és kedvező árakkal várunk, ha szeretnéd felfrissíteni a megjelenésed. Az okoskarkötőd óralapját lecserélted már? Miért ne tennéd ugyanezt a szilikon pántjával is!?! Válaszd ki a kedvenced és újra legalább annyira imádni fogod az aktivitásmérőd, mint újkorában. Ezek a szíjjak könnyen cserélhetők, színesek és strapabírók, ráadásul bomba árakon várnak rád! Megjegyzés: az forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt.

Xiaomi Mi Band 2 és M2 Fundo okoskarkötő pótszíj - 12 színben - Hello Smart

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az a. s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon. További információ Kevesebb információ

További kiindulási lehetőségek Az Ön által beírt címet nem sikerült beazonosítani. Kérjük, pontosítsa a kiindulási címet! Ajánlataink a termékre Xiaomi Mi Band 2 szilikon szíj aktivitásmérő karkötőhöz ep-xi-mb2s (ep-xi-mb2s) Termékleírás Márka Xiaomi Kategória Okos eszköz Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk! Galéria Vélemények Kérdezz felelek Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

Óriási választékkal és kedvező árakkal várunk, ha szeretnéd felfrissíteni a megjelenésed. Az okoskarkötőd óralapját lecserélted már? Miért ne tennéd ugyanezt a szilikon pántjával is!?! Vál Ft 790 + 1 390 szállítási díj* A Xiaomi Mi Band 2\3\4\5-höz tartozó műanyag és fém rögzítő pöckök elengedhetetlenek a szilikon szíjak használóinak, hiszen ezzel a kis alkatrésszel lehet összekapcsolni az okoskarkötő szíját és így biztonságosan rögzíteni a használója csuklóján. Azon túl Xiaomi Mi csuklópánt 3/4 Cserélhető pót pánt Ft 890 + 1 390 szállítási díj* A Xiaomi Mi Band 2\3\4\5-höz tartozó műanyag és fém rögzítő pöckök elengedhetetlenek a szilikon szíjak használóinak, hiszen ezzel a kis alkatrésszel lehet összekapcsolni az okoskarkötő szíját és így biztonságosan rögzíteni a használója csuklóján. Azon túl Xiaomi Mi csuklópánt 3/4 Cserélhető pót pánt Ft 990 + 1 390 szállítási díj* Varázsold egyedivé a Mi Band okoskarkötőd egy új szilikon szíjjal! Óriási választékkal és kedvező árakkal várunk, ha szeretnéd felfrissíteni a megjelenésed.

Saját fiók Háztartási gépek TV és szórakozás Telefon, Tablet, Laptop Számítástechnika Fotó-Videó, Okos eszközök Szupermarket Otthon, barkács, kert Játékok, Baba, Mama Divat, ékszerek és kiegészítők Szépségápolás Sport és szabadidő Könyvek, Filmek és Irodaszerek Autó- és motor felszerelések Háztartási gépek TV és szórakozás Telefon, Tablet, Laptop Számítástechnika Fotó-Videó, Okos eszközök Szupermarket Otthon, barkács, kert Játékok, Baba, Mama Divat, ékszerek és kiegészítők Szépségápolás Sport és szabadidő Könyvek, Filmek és Irodaszerek Autó- és motor felszerelések

Xiaomi Mi Band 2 szíj - Mobilego.hu

Amennyiben fizetéskor a közvetlen banki utalást vagy a PayPal fizetési opciót választottad, az expressz futár a tranzakció teljesítése után kezdi meg a kiszállítást. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

  1. Xiaomi Mi Band 2 és M2 Fundo okoskarkötő pótszíj - 12 színben - Hello Smart
  2. Xiaomi Mi Band 2 szíj - Mobilego.hu
  3. Xiaomi okosóra kiegészítő vásárlás - BestMarkt
  4. Xiaomi Mi Band 2 színes szíj - Fehér - OkosCucc Webshop

Rendezés Varázsold egyedivé a Mi Band okoskarkötőd egy új szilikon szíjjal! Óriási választékkal és kedvező árakkal várunk, ha szeretnéd felfrissíteni a megjelenésed. Az okoskarkötőd óralapját lecserélted már? Miért ne tennéd ugyanezt a szilikon pántjával is!?! Vál Ft 590 + 1 390 szállítási díj* A Xiaomi Mi Band 2\3\4\5-höz tartozó műanyag és fém rögzítő pöckök elengedhetetlenek a szilikon szíjak használóinak, hiszen ezzel a kis alkatrésszel lehet összekapcsolni az okoskarkötő szíját és így biztonságosan rögzíteni a használója csuklóján. Azon túl Xiaomi Mi csuklópánt 3/4 Cserélhető pót pánt Ft 690 + 1 390 szállítási díj* A Xiaomi Mi Band 2\3\4\5-höz tartozó műanyag és fém rögzítő pöckök elengedhetetlenek a szilikon szíjak használóinak, hiszen ezzel a kis alkatrésszel lehet összekapcsolni az okoskarkötő szíját és így biztonságosan rögzíteni a használója csuklóján.

skandináv-lottó-számok-friss-nyerőszámai

Otp gépkocsinyeremény betétkönyv lista 2020, 2024