Whirlpool Awo C 60100 Használati Útmutató

  1. Whirlpool awo c 60100 használati útmutató part
  2. Whirlpool awo c 60100 használati útmutató 3
  3. Whirlpool awo c 60100 használati útmutató model

Elküldtem a panelt átvizsgálásra, de vissza küldte Peti, azzal, hogy hiba nem jelentkezett. Összerakva a gépet ideig-óráig jó lett, többször leállt program közben hibajelzés nélkül. Bő két hete visszahoztam a gépet. Az összes perifériát kicseréltem(motor, szintjelző, ajtózár stb. )Csatlakozók vezetékek átvizsgálva, értékek megfelelnek a szerviz doksiban leírtaknak. Ez a rohadék 15-20 perc után készenlétre vált és csak les csendben mintha várna yenkor a funkció led világít, a start led pedig villog(a képen pont sötétben van) ráindítok utána tovább megy egy pár percig és újra készenlét. Viszont a tesztprogramot teljesen végig csinálja egyszer sem áll le, hibát pedig nem jelez. Megköszönném ha valakinek lenne valami ötlete, segítsége a továbblépéshez. Köszönettel: Csaba A régebbi táblázatomban nincs 5-ös. Van tippje valakinek? És el ne felejtsem. Szép napot Mindenkinek. Similar manuals: If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test or write your question to the Message board without registration.

Whirlpool awo c 60100 használati útmutató part

In addition, some files are archived, so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them. These free programs can be found on this page: needed progs If you use opera you have to disable opera turbo function to download file! If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser. Üdvözletem a kollegáknak! Whirlpool AWE 7622 tipusú mosógép javításában akadtam eepromja hibás. Sajnos nincs hozzá tartalmam. Volna e valakinek eepromtartalom hozzá? Segítséget előre köszönöm! Ferenc Sziasztok! A hiba jelenség: az utolsó 15 percig mindent megcsinál, viszont ott megakad. 15 percet mutat és csak lögybölget. A perifériák rendben, motor is volt cserélve. EEPROM tartalmat nem találok. Ha valaki tudna küldeni azt még meg próbálnám. a segítséget előre is köszönöm. Üdv! Sziasztok! A fent említett géppel küzdök már egy jó ideje. Előzmény: áprilisban volt már nálam a gép akkor F 23-as hibával megállt. Szokásos periféria ellenőrzés, 2 vagy 3 fűtőbetét cserével sem lett jó, panel átnézve, semmi.

whirlpool awo c 60100 használati útmutató model
  1. Árnyékból a fényre - Courths-Mahler, Hedwig - Egyéb irodalom - Könyv
  2. Whirlpool awo c 60100 használati útmutató 1
  3. Whirlpool awo c 60100 használati útmutató error
  4. Dark souls xbox 360 ár
  5. 72 órás tabletta vény nélkül 2018 price
  6. 1087 budapest százados út 18 mois

Whirlpool awo c 60100 használati útmutató 3

Whirlpool AWO/C 60100. Feltöltési idő: Elől betöltős. Dobkapacitás: 6 kg, Centrifuga hatékonyság osztály: C, Zajszint (centrifugálás): 74 dB. Mosási osztály: A. Zajszint (mosás): 59 dB, Legnagyobb centrifugálási sebesség: 1000 RPM. Mosás éves energiafogyasztása: 170 kWh, Éves vízfogyasztás mosás: 9272 L. Termék színe: Fehér. Szélesség: 595 mm, Mélység: 520 mm, Magasság: 845 mm Access to this product is restricted. Please contact your account manager at Icecat. Feltöltési idő * Elől betöltős Beépített kijelző Vezérlés típusa Gombok, AC/akkumulátor Dob anyaga Rozsdamentes acél Legnagyobb centrifugálási sebesség 1000 RPM Centrifuga hatékonyság osztály C Mosási programok mennyisége 13 Zajszint (centrifugálás) 74 dB Zajszint (mosás) 59 dB Késleltetett indítás Ciklusidő (max. ) 240 perc Féltöltet Allergia mosási program Fekete mosási program Gyapotmosási program Finommosás/Selyem mosási program Kézi/Gyapjú mosási program Szintetikus anyag mosási program Öntisztító Energiahatékonysági osztály (régi) A++ Mosási energiafelhasználás 0, 78 kWh Ciklusonkénti vízfogyasztás 49 L Áramfogyasztás (tipikus) 2300 W Csomagolás szélessége 640 mm Csomagolás mélysége 580 mm Csomagolás magassága 880 mm Csomagolás tömege 74 kg Mosás éves energiafogyasztása 170 kWh Éves vízfogyasztás mosás 9272 L

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül! Legutolsó ismert ár (2018. 02. 11. ): 79 900 Ft Termékleírás Kialakítás Szabadonálló Kivitel Elöltöltős Energiaosztály (A+++ - D) A+ Centrifugálási hatékonyság C Kijelző Nincs Szárító funkció Nincs Késleltetett indítás/befejezés Van Aquastop Nincs Mosás Mosókapacitás 6 kg Energiafogyasztás (mosás) 0. 90 kWh/ciklus Vízfogyasztás 49 liter/ciklus Centrifugálás Van Centrifuga fordulatszám 1000 ford. /perc Gyors mosás Van Pamut mosás Van Gyapjú mosás Van Zajszint Zajszint mosásnál 59 dB Zajszint centrifugálásnál 74 dB Méretek Szélesség 59. 5 cm Magasság 84. 5 cm Mélység 52 cm Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk! Gyártó: Whirlpool Modell: AWO/C 60100 Leírás: A mindennapokra A mosógép napi programját úgy tervezték, hogy megfeleljen a napi szükségleteinek, a tipikus pamut és szintetikus ruhák keveréke könnyedén mosható 40°C-on, így 60 perc alatt tökéletes eredményt érhet el. Előmosás Ajánlott opció a nagyon szennyezett ruhák esetében.

Forgalmazza a(z): eMAG Előnyök: Csomag ellenőrzése kiszállításkor Kártyás fizetés előnyei részletek 30 napos termékvisszaküldés! részletek Termékgarancia: részletek Magánszemély: 24 hónap Lásd a kapcsolódó termékek alapján Részletek Általános jellemzők Beépítés típusa Standard Mosógép típusa Megtöltés típusa Elöltöltős Család mérete 1 tag 2 tag Töltet kapacítás 6 kg Centrifugálási sebesség 1000 fordulat/perc Centrifuga zajszint 74 dB Mosás zajszint 59 dB Tartály anyaga Polipropilén Ajtónyitás iránya Bal Vezérlőpanel típusa Mechanikus Szín Fehér Méretek Mélység 57. 5 cm Szélesség 59. 5 cm Magasság 85 cm Hatékonyság és teljesítmény Energiafogyasztás - Alapprogram 0. 78 kWh Energiahatékonysági osztály A++ energiaosztály az A+++-tól D-ig terjedő skálán Funkciók és biztonság Tulajdonság Késleltetett programozás Állítható centrifuga szint Terhelés kiegyenlítő rendszer Biztonsági funkciók Túlhabzás figyelés Programok és opciók Mosási programok Finom ruhák Kézi mosás program Gyapjú Intenzív öblítés Pamut Vasaláskönnyítő program Előmosás Csökkentett energiafelhasználás Szintetikus program Fehérnemű Mosási programok száma 18 Gyorsmosás hossza 30 min Gyártó: Whirlpool törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére.

Whirlpool awo c 60100 használati útmutató model

Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek. Értékelések (26 értékelés) Értékelés írása Sajátod vagy használtad a terméket? Kattints a csillagokra és értékeld a terméket Értékelés írása Szűrő: Csak az igazolt vásárlások Toggle search Nekem bevált Nekem bevált a mosógép, viszont egy hiányossága van, hogy nincs hozzá magyar nyelvű használati útmutató. Használati útmutató, termékregisztráció A mosógéppel nagyon meg vagyunk elégedve, viszont nagy probléma, hogy nincs hozzá magyar nyelvű használati utasítás. Továbbá. Mivel nem magyarországi a forgalmazó, így nem tudom a készüléket regisztrálni a kiterjesztett termékgaranciáért. Nekem jó Szépen mos, csendes. Centrifugáláskor kicsit remeg Mosógép Nagyon szuper a mosógép,, a magyar nyelvű tájékoztatót hiányoltam, de e nélkül is boldogulunk.

Könnyen kezelhető! Csak ajánlani tudom. Jó Szépen mos, csendes. A programjaira könnyen rá lehet jönni útmutató nélkül is, mivel az nem magyar. Nagyon jó kis mosógép, egyetlen hátránya, hogy nincs magyar nyelvű használati utasítás, de ez senkit ne hátráltasson, a neten megtalálható a használati utasítása a gépnek. Legutóbb hozzáadva a kedvencekhez Ügyfelek kérdései és válaszai (14 kérdés) Navigációs előzményeim

Az energiatakarékosság egy nagyon fontos tényező. A vásárlók csökkenteni szeretnék az energiafogyasztást anélkül, hogy a mosás teljesítménye csökkenne. Speciális program A SuperEco ciklus segítségével akár 40%-al csökkentheti az energiafogyasztást, még teljes terhelés esetén is. A egyik leghatékonyabb program, mely tökéletes tisztaságot biztosít (A energiaosztály). Tulajdonságok: Típus: Elöltöltős Centrifugálási sebesség (fordulat/perc): 1000 Töltetkapacitás: 6 kg Energiahatékonysági osztály: A++ Mosási hatékonysági osztály: A Vízfogyasztás standard ciklus: 49 Energiafogyasztás standard ciklus: 0.

5 x 59. 5 x 52 cm Tartály anyaga: Polipropilén Dob anyaga: Rozsdamentes acél Így is ismerheti: AWO C 60100, AWOC60100, AWO /C 60100 Galéria Vélemények Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

Márka: A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket. Whirlpool Termék neve: A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható. Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában. AWO/C 60100 Termék kód: A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk. Az online piacon használt alternatív cikkkódok megjelenítése GTIN (EAN/UPC): European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben. Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében. 8003437718472 Icecat Product ID: Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók: csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által created by Whirlpool: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk.

választási-malac-eladó-hajdu-biharban

Otp gépkocsinyeremény betétkönyv lista 2020, 2024