Győr Moson Sopron Megye Hírek

Négy körözöttet fogtak, és öt ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök. Az elmúlt időszakban 13 anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén. A szolgálatot ellátó állomány összesen nyolc személyt fogott el, ebből négyet bűncselekmény elkövetése közben értek tetten. Az egyenruhások hegykői tartózkodási helyén igazoltattak egy 17 éves fiatalt, akinek a Soproni Rendőrkapitányság 2020. január 9-i hatállyal az elfogását rendelte el, mivel megalapozottan gyanúsítható volt egy bűncselekmény elkövetésével. A fiatalt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vételét követően a megyei rendőr-főkapitányság fogdájára vitték. Rajta kívül további három körözött személyt fogtak el a megye rendőrei az elmúlt 24 órában. A rendőrök Győrben, a Petőfi tér 1. szám előtt igazoltattak egy 30 éves bakonyszentlászlói gépkocsivezetőt. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá őt a Győri Járásbíróság a vezetéstől eltiltotta ittas járművezetés miatt.

KORMÁNYHIVATALOK - Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal - Hírek

  • Győr moson sopron megye hírek 1
  • Győr moson sopron megye hire london
  • Győr moson sopron megye hírek es
  • Győr moson sopron megye hírek 3

Győr moson sopron megye hírek hotel

Home A baleset helyszínén ismét zavartalanul haladhat a forgalom. A rendőrök a forgalmat Győrújbarát felé terelik. Két személygépkocsi ütközött össze. Három személygépkocsi ütközött össze az autópálya Budapest felé vezető oldalán. Egy motoros vesztette életét Tét térségében. A balesetek helyszínén ismét zavartalanul haladhat a forgalom. Két baleset történt az autópálya Budapest felé vezető oldalán. A rendőrök befejezték a szemlét és a műszaki mentést, így megindult a forgalom az autópályán. Megszűnt a teljes útlezárás az autópálya 150. kilométerszelvényében. Lébény térségében öt kamion ütközött. A rendőrök befejezték a szemlét és a műszaki mentést. Károlyháza térségében két gépjármű ütközött, félpályán haladhat a forgalom. Az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a baleset helyszínén ismét zavartalanul haladhat a forgalom. Több autó ütközött az autópálya Budapest felé vezető oldalán, emiatt csak egy sáv járható. A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben. Egy személygépkocsi és egy tehergépjármű ütközött a Hegyeshalom felé vezető oldalon.

Győr moson sopron megye hírek model

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. június 30. 15:28 Prevenciós előadás gyerekeknek A Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának kollégái tartottak prevenciós előadást a táborozó gyerekeknek Abdán. Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. június 29. 8:26 Szolgálati elismerések átadása a Kormányhivatalban Hosszú hónapnyi kihagyás után nyílt ismét lehetőség arra, hogy személyesen adják át a kormányzati szolgálati jogviszonyban töltött idő után járó elismeréseket a Kormányhivatal kormánytisztviselőinek. Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. június 28. 7:40 Ezeken a természetes fürdőhelyeken lehet strandolni idén Győr-Moson-Sopron megyében Tizenegy kijelölt természetes fürdőhely várja a strandolókat idén Győr-Moson-Sopron megyében. A jó idő beálltával idén az alábbi kijelölt természetes fürdőhelyeken lehet strandolni >>>

Vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért elfogták, mintavételre a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették. Az egyenruhások további 595 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést a megye útjain, amelyből még további négy sofőr esetében jelzett pozitív eredményt az alkoholteszter. Forrás:

győr moson sopron megye hírek 1
eladó-ház-szeged-szekeres-utca

Otp gépkocsinyeremény betétkönyv lista 2020, 2024