Dr Varga Zsuzsanna Neurológus Nagykanizsa

Rendelkezünk video EEG monitorozási lehetőséggel is. Elektrofiziológiai laboratóriumunkban speciális készülékkel "kiváltott válasz" vizsgálatokat végzünk (VEP-SEP, ABR, Repetitív stimulatio), melyek a látópálya, hallópálya és az érzőpálya kórfolyamatainak feltárását teszik lehetővé. EMG (elektromyographia) és ENG (elektroneuronograph) vizsgálatok során, az izmok és a perifériás idegek elektromos vizsgálata teszi lehetővé a különféle környéki ideg, ill. izom eredetű megbetegedések diagnosztizálását. Kórházunk Radiológiai osztályán lévő korszerű 64 szeletes CT készülék 24 órában rendelkezésre áll és lehetővé teszi a különféle agyi és gerinc kórfolyamatok képi megjelenítését. Továbbá bizonyos kórképek gyanúja esetén acut MR vizsgálat elvégzésére is lehetőség van a kaposvári, ill. a zalaegerszegi MR laborban. A járóbeteg ellátásban folyó szakmai munkát 5 neurológus szakorvos végzi 4 asszisztens segítségével. Az ápolási munkát 20 szakképzett és 3 segédápoló végzi. A fekvőbeteg ellátásban 2 gyógytornász, valamint gyógymasszőr kezdi betegeink korai rehabilitációját, és segítik mihamarabbi gyógyulásukat, Az eredményes munka érdekében az osztályon gyógytorna terem is rendelkezésre áll, ahol specialis X-Box alapú ataxia torna is végezhető.

Dr varga zsuzsanna neurológia nagykanizsa &

Rávilágítva a kórházi dolgozók áldozatos, elhivatott munkájára, amiért az egészségügyben nap mint nap tevékenykedõk tiszteletet, megbecsülést érdemelnek. A beszédek után került sor a kitüntetések átadására. Fõorvosi kinevezést kapott Dr. Simon Éva (Általános sebészet), Dr. Varga Zsuzsanna (Neurológia), Dr. Gerócs Zsuzsanna (Neurológia), Dr. Szalóczy Natália (Szemészeti Osztály) és Dr. Kolonics Judit (onkológia). A betegek szavazatai alapján "kiváló kórházi dolgozó" címmel Somogyiné Horváth Gyöngyi (ápoló, Sebészeti Osztály) munkáját ismerték el. A Semmelweis-emlékérmet idén Bálint István, a Mikrobiológiai Laboratórium vezetõje vehette át. A "Támogatói plakettet" pedig a Szabadics Zrt-nek ítélték. Fõigazgatói dicséretben részesült Dr. Marada Györgyi (Higiénikus fõorvos), Bognár Csaba (osztályvezetõ, Informatikai Osztály), az Üzemeltetési Osztály Gondnoki Csoportja, Néber Piroska (vezetõ ápoló, Radiológia), Váriné Andróczi Piroska (Intenzív Therápiás Osztály), Marosfalvi Viktória (vezetõ ápoló, Sürgõsségi Betegellátó Osztály), Tolnainé Gurdán Alíz (Központi mûtõ), Németh Ferencné (vezetõ asszisztens, Anaesthesiologia) és Déri Gyöngyi (osztályvezetõ fõnõvér, Szülészet-Nõgyógyászat).

Egy nap, ami nem a gyógyításról, a kikapcsolódásról szólt… - Kanizsa ?js?g

Az aphasiás (beszédzavar) betegek korai rehabilitációját logopédus is segíti. A megkezdett rehabilitációt a beteg állapotától függően kórházunk rehabilitációs osztályán, vagy a Krónikus Belgyógyászati osztály rehabilitációs jellegű gerontológiai részlegén folytatjuk. Esetenként szükség lehet speciális rehabilitációs kórházi elhelyezésre, melyre szintén adottak a lehetőségek. Osztályunkon évente kb. 2100 beteget kezelünk, a nap 24 órájában fogadja a sürgősséggel az SBO-n keresztül beszállított betegeket, szakrendelésünkön keresztül előjegyzéssel csak a betegek kis hányada érkezik kivizsgálásra felvételre. Járóbeteg szakrendelésünkön kb. 9500 beteg fordul meg. Beutalóval igénybe vehető Szakrendelésünk soron kívül fogadja az acut eseteket, egyébként előzetes időpont egyeztetés után látja el a neurológiai tünetekkel és panaszokkal ide fordulókat. Szakambulancia rendszerben a gondozásra és követésre szoruló neurológiai megbetegedésben szenvedőket az általános szakrendeléstől elkülönült időpontban látjuk el.

Dr varga zsuzsanna neurológia nagykanizsa md

Minden évben eljön a nap, amikor a Kanizsai Dorottya Kórház dolgozói – egy feltöltõdéssel kecsegtetõ rendezvény erejéig – "szögre akasztják fehér ruhájukat", és családias hangulatban együtt ünnepelnek a Csónakázó-tónál. Idén sem történt ez másként a hagyományos, Semmelweis-napon, amit az idõjárás ugyan kissé szabotált, ám ennek ellenére mégis fergeteges hangulat töltötte be a pénteki eseményt. A programok már kora reggel elkezdõdtek a Csótónál. Sok más mellett fõzõverseny, lovasbemutató, foci torna gondoskodott a kórház kollektívájának, hozzátartozóiknak és a meghívott vendégeknek teljes kikapcsolódásáról, mi több, még báli zenekar is "húzta" a talpalávalót. A Semmelweis Ignác születésének évfordulója alkalmából megtartott ünnep nyitányán elsõként Dr. Brünner Szilveszter fõigazgató üdvözölte a megjelenteket, köztük Rigó Csaba megbízottat. Beszédében pedig azokról a nagyléptékû, mintegy 4 milliárd forint összértékû fejlesztésekrõl adott összegzést, amik az idei év során végbementek az intézményben: ezek eredményeként megújult a Sürgõsségi Osztály és a Központi Diagnosztikai Tömb.

Dr varga zsuzsanna neurológia nagykanizsa es

dr varga zsuzsanna neurológia nagykanizsa 5

Dr varga zsuzsanna neurológia nagykanizsa van

Az ünnepélyes ceremónián a fõzõverseny legjobbjait is jutalmazták. Nem volt könnyû dolga a zsûrinek, ugyanis 25 csapat mérettetett meg az étel-rangadón, így (többnél több) jobbnál-jobb "bográcsremekeket" kellett végigkóstolniuk az ítészeknek, mire a végeredményt "kifõzték, sütötték. "A legízletesebb ételt a Radiológiai Osztály csapata, a legeredetibbet a Kardiológia osztály dolgozói, a legkülönlegesebb, "Csótói zûrzavar" nevû ételt a Pszichiátria alkalmi szakácsai fõzték. Legjobb szakács Molnár János lett nyúlpörköltjével, legjobb tálalás címet a gyógytornászok formációja érdemelte ki. Sz. Zs. KRÓNIKA ROVAT >>>

Stroke-on átesett betegeket és nyaki érszűkületben szenvedőket a Stroke-neurosonológia szakambulancián; a Parkinson-kórban szenvedőket az Extrapyramidalis Mozgászavarok Szakambulancián; a myasthenia gravis, sclerosis multiplex és myopathiában (izombetegség) szenvedőket a Neuroimmunológiai Szakambulancián; az epileszpiás betegeinket az Epilepsia Szakambulancián követjük. Szakambulanciák gondozási rendje a kórház honlapján a "Rendelések" menüben részletesen olvasható. Az osztály dolgozói rendszeresen részt vesznek regionális, országos és nemzetközi fórumokon, kongresszusokon, hogy betegeink minél magasabb szintű ellátásban részesülhessenek és osztályunkról gyógyultan és elégedetten távozhassanak. Utolsó módosítás: 2018. 10. 26

A fõigazgató szólt még azokról a korszerûsítésekrõl is, melyek több osztályt érintettek. - Azonban mindez a dolgozók hozzáállása nélkül - ami valóban rendkívülinek mondható – nem ment volna zökkenõmentesen – ismerte el Dr. Brünner Szilveszter, egyben megköszönte példaértékû munkájukat. Szintén kiemelten szólt azokról a korszerûsítésekrõl, melyek a közeljövõben zárulnak le – mint a Pszichiátriai Osztály rehabilitációs részlegének rekonstrukciója. A 223 millió forintból megújult részleg ünnepélyes átadását jövõ pénteken tartják. A fõigazgató hangsúlyozta, a kórházi-újítások végére még közel sem kerül pont a hangoztatott fejlesztések befejeztével. Majd Dr. Reiter József Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minõség-és Szervezetfejlesztési Intézet fõigazgató-helyettese – többek közt – annak adott hangot szavaival, hogy a Kanizsai Dorottya Kórház az egészségügy "erõs bástyája", mindez pedig az intézmény vezetésén túl a dolgozók érdeme. Ezt követõen Balogh László, az Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Sportbizottság elnöke mondott köszöntõt, a városvezetés nevében.

  • Dr varga zsuzsanna neurológia nagykanizsa center
  • Szeged, Petőfitelep, ingatlan, Ház, Eladó | ingatlanbazar.hu
  • Az bred erő teljes film magyarul videa 2016
  • Dr varga zsuzsanna neurológia nagykanizsa z
  • Mia és én 2.évad 1.rész indavideo
  • Dr varga zsuzsanna neurológia nagykanizsa e
dr varga zsuzsanna neurológus nagykanizsa karaoke
  1. Boldog karácsonyt és boldog új évet
  2. Nike air max 270 női cipő
  3. Bleach 109 rész magyar felirat torrent
opel-astra-f-eladó-jófogás

Otp gépkocsinyeremény betétkönyv lista 2020, 2024