Plantur 39 Sampon Szőke Hajra, Plantur 39 Ár 2021 Július Ajánlatok | Árgép Ár-Összehasonlítás

  1. Plantur 39 sampon szőke hajra 3
  2. Plantur 39 sampon szőke hajra 2017
  3. Plantur 39 sampon szőke hajra 6

A színező hatás fokozható, ha használja a hajszínező kondícionálót is. A kívánt színerősségtől függően hagyja a kondicionálót is a haján 2-5 percig, majd alaposan öblítse le. Figyelem! Ne felejtsen el Étrenkiegészítőt is rendelni a termék mellé, mert az jelentősen fokozza a hatását! Összetevők Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-3 Distearate, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Caffeine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Panthenol, Propylene Glycol, Citric Acid, Parfum, Polyquaternium-7, Sodium Benzoate, Polyquaternium-10, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Sodium Hydroxide, Camellia Sinensis Leaf Extract, Limonene, Niacinamide, 2-Amino-6-Chloro-4-Nitrophenol, Tocopherol, Linalool, Zinc Chloride, Glycine Soja Oil, Citronellol, HC Red No. 3, Methylparaben, Propylparaben.

Plantur 39 sampon szőke hajra 3

Ez a kókuszvaj és a szőlőcukor reakciójával keletkező vegyület egy cukortenzid: olyan emulgeátor, amely a vizes fázisokban cukorrészével, az olajos cseppecskékben pedig zsírsavfarkincójával oldódik. Az ilyen anyagok kíméletesek a bőrhöz és a hajhoz, emiatt babáknak gyártott termékekben is alkalmazhatók. Részletesebb információ a truthinagingen. Illatanyag, mely az amerikai termékek címkéjén Fragrance, míg az európai termékek címkéjén Parfum néven szerepel. Ez alatt a kifejezés alatt természetes vagy mesterséges illatanyagok egy meg nem határozott keverékét kell érteni. A magas EWG pontszámot elsősorban annak köszönheti az általános "illatanyag" megnevezés, hogy nem lehet pontosan tudni, hogy mit is takar. Az illatanyagok az egyik leggyakoribb allergizáló szerek a kozmetikumokban. Az EWG szerint továbbá contact dermatitist (a bőr allergiás reakciója) és légzőszervi problémákat is okozhatnak. Elektromos töltődést megakadályozó és felületi hártya képző anyag, melyet elsősorban hajápolókban használnak, de találkozhatunk vele szappanokban és tisztítókban is.

Összetevők / Ingredients Víz, nátrium-lauril-szulfát, PEG-3 disztearát, nátrium-kokoamfo-acetát, kokamidopropil-betain, nátrium-klorid, koffein, kókuszglükózid, gliceril-oleát, panthenol, propilén-glikol, citromsav, parfüm, polikvaternium-7, nátrium-benzoát, polikvaternium-10, kálium-szorbát, hexil-cinnamaldehid, nátrium-hidroxid, kamélialevél-kivonat, limonén, niacinamid, 2-amino-6-klór-nitrofenol, tokoferol, linalol, cink-klorid, glicin szójaolaj, citronellol, HC piros No. 3, metilparabén, propilparabén. (Nem kötelező jellegű információ. Kérjük, vegye figyelembe az összetevőkkel kapcsolatban a csomagoláson találtató adatokat! )

Az eredmény: lenyűgözően gyönyörű haj. *az ösztrogénszint csökkenése miatti Cikkszám 401285 Raktáron 999999 darab Elérhetőség dátuma: 2019-01-15 Adatlap Lejárat 2023. 12. 31

Plantur 39 sampon szőke hajra 2017

Fontos hatóanyagok a krémben Antioxidánsok: Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract Gyulladáscsökkentők: Hidratálók: Glycerin, Propylene Glycol, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Zinc PCA, Niacinamide Kémiai hámlasztók: Citric Acid Vitaminok: Panthenol, Niacinamide Összetevők megmagyarázva A víz. A leggyakoribb kozmetikai összetevő, általában az INCI listák első helyén szerepel, vagyis a legtöbb krém fő összetevője. Oldóanyag a többi összetevő számára, és hidratáló hatású (ha már benne van a bőrben, kívülről szárító). A kozmetikumokban legtöbbször deionizált vagy tisztított vizet (ásványi sóktól megtisztított víz) használnak, hogy biztosítsák a termék tisztaságát. A tisztított vizet a következő eljárások valamelyikével, vagy azok kombinációjával nyerik: desztillálás, deionizálás, mebrán szűrő alkalmazása (fordított ozmózis vagy nanofilter), electrodialízis. A vízben lévő oldott száraz anyag tartalom bármely eljárás alkalmazása esetén 10mg/l érték alatt marad, a kozmetikai iparban 1mg/l alatti érték jellemző.

Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják. Koffein. A Futurederm információi szerint bőrön alkalmazva három fő hatása van: antioxidáns, vízhajtó (átmenetileg simább bőrt eredményez) és érszűkítő (vagyis szem alatti puffadás, sötét karikák ellen hatásos lehet, ha azt nem melaninfelhalmozódás okozza), Paula Begoun szerint viszont nincs olyan kutatás, mely szerint bármilyen hatása lenne a szem alatti karikákra, bár nyugtató és antioxidáns hatása miatt azért nem kifejezetten felesleges, ha van egy (szem)krémben. E szerint a kutatás szerint a koffein fotoprotektív hatással is bír. Más néven gliceril monooleát. Glicerin és olajsav észtere, melyet a természetben előforduló, magas olajsav tartalmú zsírokból és olajokból nyernek. Sárgás folyadék, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló és sűrítőszerként használnak a kozmetikumokban. Habképző felületaktív anyag. Kiváló emulgeátor. Sokszor alkalmazzák samponokban, mert használata után hajunk puhább, és könnyebben fésülhető lesz.

Jelentős mennyiségű szakirodalom támasztja alá a zöld teának, illetve a benne lévő aktív komponenseknek ( EGCG és a zöld tea polifenolok, GTPPs) a számos kedvező hatását a bőrre. Kiváló antioxidáns és gyulladáscsökkentő összetevő, rákellenes tulajdonsága is van. Különösen jól dokumentált a zöld tea napsugarak, illetve UVB károk elleni védő képessége. A kozmetikumokba kerülő zöld tea kivonat minősége nagyban eltérő lehet a benne lévő aktív komponensek (EGCG és polifenolok) mennyiségétől függően. ( Forrás: Seminars in Cutaneous Medicine and Surgery, Vol 27, 2008, Natural approaches to management of photoaging) Kamillaolajból kivont illatanyag. A benzoesav nátrium sója, melyet tartósítószerként használnak. A cink önmagában a pattanások ellen hatásos gyulladáscsökkentő, míg a PCA (pyrrolidone carboxylic acid) egy aminosav származék, ami egy a bőrben természetesen is megtalálható hidratáló elem (NMF - natural moisterizing factor). A cink PCA állítólag nem csak hogy e kettő összetevő előnyét ötvözi, hanem még csökkenti is a bőr faggyútermelését (amit a cink magában nem tesz meg).

Plantur 39 sampon szőke hajra 6

Tulajdonságok:megkönnyíti a kifésülést és a haj formázásátvédi a hajat a ká Szállítási idő: Raktáron Ft 2 850 Szállítási díj min. 790* Plantur 39 Phyto-Coffein Color Brown Balm Hajbalzsam nőknek 150 ml Szállítási idő: 4 munkanap Ft 2 905 + 890 szállítási díj*

B3-vitamin, mely többféle szempontból is kiváló hatással van a bőrre: egyrészt remek hidratálószer, másrészt pedig hatásos pigmentfoltok ellen is. Ezenkívül ígéretes öregedés elleni hatóanyag, amely serkenti a kollagéntermelést, és hatásos sejtkommunikáló összetevő (bőrünk sejtjeit helyes viselkedésre biztató összetevő). Pattanások kezelésében is több antibiotikummal felveszi a versenyt, ráadásul 2% niacinamide ígéretesen csökkenti a faggyútermelést és normalizálja pórusok méretét ( forrás). Részletes infó az összetevőről: CosmeticsCop, SmartSkinCare, FutreDerm, INCIDecoder Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene)). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. A bőrön alkalmazva allergiát (contact dermatitis) okozhat az arra hajlamosaknál, így jobb kerülni, csaknem az összetevőlista utolsó helyeinek egyikén áll. Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője.

  1. Plantur 39 Fito-koffein sampon szőke hajra
  2. Ha egy férfinak fontos vagy
  3. Mi band 4 szíj ár video
  4. Karácsonyi dalok mennyből az angyal
  5. Plantur 39 sampon szőke hajra video
  6. Plantur 39 sampon szőke hajra 2017

Éppen ezért a glicerint (és más vízmegkötő anyagokat is) mindig más lágyító (emollient) anyagokkal kell kombinálni. Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják. Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerin éhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki. A pantoténsavnak (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája, B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani). A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos.

vas-gereben-utca-forgalmi-vizsga

Otp gépkocsinyeremény betétkönyv lista 2020, 2024